Kontorid ja bürood

Kes ei teaks, et töövõime langeb pärastlõunasel ajal? Motivatsioon ja tähelepanu langevad ja tass kohvi ei pruugi alati aidata.

Teaduslikud uuringud on tõestanud, et hapnikuvaene õhk kontorites mõjutab oluliselt töötajate töövõimet, motivatsiooni ja loovust.

Kuid sellele on lihtne lahendus: õige lõhnakoostis kontoris aitab parendada üldist töökeskkonda. See aitab oluliselt vähendada stressi ja suurendab jõudlust päeva jooksul. Hoolikas spetsiaalsete lõhnade valik aitab töötajatel motivatsiooni tõsta.

Konverentsiruumid

Küll on mõnus minna kohvipausile, kui oled juba tõesti väsinud! Eriti kliimaseadmetega ruumides, kus õhus ei ole virgutavaid või aromaatseid aineid, sest seadmed on õhu puhastusprotsessi täielikult teostanud. Ruumi õhk on puhas nagu destilleeritud vesi.

Aga sageli pole aega kohvipausiks ja siis tulevad mängu meie spetsiaalsed lõhnakomponendid! Nad aitavad vältida väsimust ja parandavad koosolekul ja seminaaridel osalejate keskendumisvõimet, ning aitavad erksana püsida. Teaduslikud uuringud kinnitavad, et lõhnaained aitavad inimestel pikemaajaliselt keskenduda.

Pangad ja kindlustus

Pole tähtis mis või kus – loeb esimene mulje! Eriti kehtib see panga või muude finantsasutuste sissekäikude kohta – meeldiv lõhn parandab üldist heaolutunnet ja tekitab usaldust ettevõtte ja teenuse suhtes.

Lõhnad ja parfüümid avaldavad otsest mõju inimese emotsioonidele, kognitiivsele protsessile ja käitumisele. Need jäävad klientidele meelde pikaks ajaks. Sellepärast soovitame pehmeid looduslikke lõhnu konsultatsiooniruumides.

Pankade ja büroode iseteenindusalad on sageli akendeta ja vähese mööbliga ruumid, kuhu on printerid ja rahaautomaadid paigaldatud. Õhk nendes ruumides ei ole tavaliselt eriti meeldiv ja personal lahkub sealt nii kiiresti kui võimalik. Meie poolt pakutud aroomid puhastavad õhku ja loovad stimuleeriva ja meeldivalt lõhnava tööruumi. Võtke, seoses oma sooviga, meiega ühendust ja me aitame teid hea meelega!

Reisibürood

Kui teil reisibüroos ei teki õiget puhkusemeeleolu, siis ilmselt puudub seal meeldiv lõhn.

Reisibukletid sisaldavad ainult ilusaid pilte, aga ei võimalda tunda värsket merehõngu või kookospähklikokteili lõhna troopilisel rannal.

Seda saab lihtsalt muuta meie võrgutava lõhnaga nagu seda on HolidayOne või Samoa Sun. Teie klientidel tekib kohe Kariibi mere meeleolu.

Troopiliste puuviljade lõhnad loovad teie agentuuris puhkuse meeleolu. Leidke just oma klientuurile vastav olustikulõhn meie aroomimeistrite abiga.